algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Mathias Kühn adquireix la bateria del Cap de ses Salines per un milió d'euros

Defensa tragué a subhasta el terreny, que està a la finca de s'Avall de la família March

El promotor immobiliari alemany situat a Mallorca Mathias Kühn ha adquirit, mitjançant subhasta pública, la bateria del Cap de ses Salines, ubicada en un dels extrems de la finca s'Avall pròxim al far de ses Salines per un milió d'euros, després de guanyar la subhasta convocada pel Ministeri de Defensa el juny d'enguany.El terreny adquirit per l'empresa Orquídea Palma SL, el principal accionista de la qual és Kuhn, comprèn dues finques registrals conlidandants que té una superfície global de 32.664 metres quadrats.

Defensa va treure a subhasta aquest terreny amb un valor de partida de 600.000 euros. Té lloc la circumstància que la família March, quan es varen assabentar de la decisió del Ministeri de Defensa, va iniciar un procediment de reclamació a Defensa, al·legant que al seu dia l'extensió que ocupa tota la zona del far va ser cedida per la família March, per la qual cosa no es podia vendre, sinó retornar els esmentats terrenys als propietaris de S'Avall.Malgrat tot, segons fonts immobiliàries, es van presentar també a la subhasta pública superant lleugerament el preu original de licitació de 600.000 euros.

Kühn, beneficiari d'altres compres en subhastes promogudes pel Ministeri de Defensa, va superar l'oferta i es va quedar amb els esmentats terrenys en presentar una oferta de compra per un milió d'euros. La família March, davant d'aquest fet, ha intercedit davant de Mathias kühn per tal de recuperar, previ pagament, els esmentats terrenys. Així, en aquests moments, s'està en plena fase de negociació, més encara quan el promotor immobiliari vol obtenir les lògiques plusvàlues en una operació d'aquestes característiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.