algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Sis turistes alemanys moren en anegar-se una cova a Tailàndia

Almenys sis turistes alemanys, entre ells tres nins, i dos guies tailandesos moriren quan una riuada negà la cova que visitaven a la meridional província de Surat Thani, mentre que una dona va ser rescatada viva.

La Policia provincial va informar que el grup va entrar dissabte horabaixa a la cova, ubicada al parc nacional de Khao Sok, a bord d'una embarcació procedent de la presa de Ratchaprapha, que en aquells moments estava a nivells màxims a causa de les fortes precipitacions caigudes a la zona.

L'agència TNA va indicar que la dona que fou rescatada amb vida pels equips de salvament ha estat ingressada en un hospital provincial. Es tracta de la turista de nacionalitat britànica, Helena Carroll, de 24 anys, que declarà a la cadena de televisió TITV que estigué tota la nit cridant demanant ajuda fins que veié «una llum». Les imatges de la televisió mostraren Carroll plorant i sortint en vaixell del parc, amb els seus rescatadors.

Malgrat que l'agència estatal informa que tots els turistes morts eren alemanys, altres fonts assenyalen, tanmateix, que es tracta de quatre suïssos, un britànic i un nin de nacionalitat germànica.

Informacions  

D'acord amb les informacions inicials aportades per la Policia de la zona, entre les víctimes mortals hi hauria tres nins alemanys.
Portaveus policials van indicar que la riuada va ser conseqüència de les inundacions provocades per una tempesta d'unes tres hores de durada. La Policia tailandesa va assenyalar que el grup va ignorar les recomanacions de les autoritats del parc, que aconsellen no endinsar-se a la cova durant l'actual època de pluges.

La cova es troba a uns 60 quilòmetres de les principals dependències del parc i és una tradicional destinació turística de la província.
Les pluges que cauen des del divendres a Tailàndia han ocasionat inundacions i la mort de dos nins, que es van ofegar quan nedaven al riu Chao Phraya, al districte de Muang.

El temporal també ha causat importants danys al nord de la província de Chiang Mai, on moltes carreteres han estat desbordades per l'aigua i uns trenta habitatges han estat destruïts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.