cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Sense rastre de la dona que desaparegué a l'Arenal

«Resultat negatiu de moment». Aquesta va ser potser la frase més escoltada en el Club Nàutic de l'Arenal el tercer dia de recerca de Margalida Bestard, la dona de 72 anys d'edat que va desaparèixer dimecres quan anava a cobrar el lloguer als seus llogaters, al carrer de Marineta.

A mitjan matí anaven arribant al club els grups de voluntaris, molts d'ells amb el rostre cansat. En total, ahir hi van participar 64 persones entre les quals figuraven les agrupacions de Protecció Civil de Felanitx, Artà, Sineu, Montuïri, Vilafranca, Inca, Marratxí i Llucmajor, així com multitud de veïns i coneguts.

Els voluntaris rastrejaren des de les 09.00 fins a les 19.00 hores set zones predefinides en grups de 4 o 5 persones, realitzant un total de 32 sortides, per les 28 de dissabte i les 20 de divendres.

Tanmateix, i malgrat aquest amplíssim desplegament, el resultat ha estat nul.
Joan, un veí de Margalida que s'ha encarregat personalment de muntar el dispositiu de recerca, anava rebent les males notícies en una improvisada oficina muntada a l'entrada del club.

Aferrat a dos ordinadors i a multitud de mapes pintats amb retoladors, Joan anava comentant amb els voluntaris les zones rastrejades. «Hi ha llocs que els hem recorregut fins a tres o quatre vegades. El torrent dels Jueus, els camins cap a Aquacity, alguns boscos, i res de res,» comentava.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.