algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La fira i la mostra gastronòmica resisteixen el mal temps i la pluja

Els actes de divendres es varen suspendre però ahir centenars de persones ompliren el poble

GUILLEM MAS. Algaida.
La fira i la mostra gastronòmica resistiren finalment al mal temps i a les fortes pluges d'aquests darrers dies. Malgrat la inauguració de la mostra s'hagué d'improvisar divendres a vespre dins un local a causa dels aiguats, ahir el poble presentava una gran fira tot i les amenaces de nous niguls i de la fira de Llucmajor. Així, la plaça i els carrers cèntrics de la vila presentaven un bon aspecte basats ja en productes de la tardor com ara castanyes, olives acabades de collir o fruites del temps. A més, s'hi pogué trobar una gran varietat d'estris i productes de la terra.

Centenars de persones anaven recorreguent els carrers del poble, en una fira on tampoc no hi faltaren les mostres d'animals autòctons i d'automòbils, artesania o roba. Altres entitats, com el club de bàsquet, aprofitaren per fer socis o esl quintos que cercaven finançament entre el públic per a les seves activitats.

El passeig de les autoritats per la fira va estar encapçalat pel batle Francesc Miralles i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol. També hi foren presents la consellera insular Joana Lluïsa Mascaró juntament amb altres membres de la institució insular i de l'Ajuntament.

Tot i que divendres a vespre la pluja deslluí la mostra gastronòmica al carrer del Pare Bartomeu Pou, ahir migdia foren moltes les persones que no es volgueren perdre el tast de la bona cuina que s'elabora a Algaida.

Bodegues, forns i empreses d'embotits del poble també se sumaren a la festa gastronòmica. Els preus populars i el seu fi solidari animaren el públic. Tota la recaptació de la mostra es destinarà a Algaida Solidari i al Club Esportiu Algaida. I és que per 3 euros es degustava un plat, amb 2 unes postres i amb 1 es podia beure.

Amb tot, una bona fira i una gran mostra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.