nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Un encaputxat amb una catana assalta sis hotels de Llevant la mateixa matinada

Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local es mobilitzaren tota la nit per caçar l'atracador

Nit d'atracaments. Les forces de seguretat es mobilitzaren durant tota la matinada d'ahir per caçar un atracador que assaltà, amb l'ajuda d'un company, sis hotels de Porto Cristo, de Cales de Mallorca, de Cala Ferrera i de Portocolom.El primer escenari elegit fou l'establiment Castells dels Hams, a Porto Cristo. proximadament a les dues de la matinada, un delinqüent armat amb una catana d'uns 50 centímetres de full irrompé a la recepció i comminà el conserge que li lliuràs tots els diners que hi havia a la caixa forta. Fugí corrent i se sospita que al carrer l'esperava el seu company que l'ajudà en els altres assalts.

Una hora després, el lladre entrà a l'hotel Cala Esmeralda, a Cala d'Or, i repetí la seqüència amb el recepcionista. No aconseguí cap botí i es traslladà, presumiblement al costat del seu amic, a l'hotel Tamarit, a Cala Ferrera. El Vista Mar, a Portocolom, fou la seva següent aturada i després la parella canvià de zona i arribà a Cales de Mallorca. L'hotel Chiguagua i l'América foren assaltats amb poc temps de diferència i en un d'ells aconseguiren 1.500 euros i en un altre 100 euros.

A les cinc de la matinada, la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local, la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia es coordinaren per atrapar el delinqüent. S'establiren controls a diferents encreuaments i rotondes, que no donaren resultat, i les patrulles acudiren a cada establiment assaltat per entrevistar-se amb els conserges.L'individu que accedí a les recepcions dels hotels de Llevant portava el rostre tapat per una caputxa i s'expressava en un castellà agitanat. L'arma que esgrimí era una catana. Els investigadors estan convençuts que es mogueren en un vehicle per Cales de Mallorca, Porto Cristo, Portocolom, Cala d'Or i Cala Ferrera, encara que no s'ha determinat si era una furgoneta, un cotxe o una motocicleta. En aquest sentit, durant tot el dia d'ahir els agents s'entrevistaren amb veïns dels hotels assaltats per si havien vist algun vehicle sospitós.

Les fonts consultades reconegueren que existeix psicosi entre els vigilants i conserges dels hotels de Llevant després dels darrers esdeveniments i afegiren que «tots els cossos policíacs implicats en la investigació estam bolcats en la resolució del cas». Els investigadors creuen que l'atracador i el seu company necessiten doblers de manera desesperada, potser perquè són toxicòmans.Precisament l'addicció, esperen els funcionaris, sigui la que els porti a la seva perdició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.