algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Els tres sospitosos d'apunyalar un jove d'una banda rival a la Soledat es lliuren

Asseguren que tenen por d'una possible revenja de la família, que els ha amenaçat

92450
Imatge dels controls policials pel primer incident entre aquestes bandes, el 19 d'agost.

Els dos germans i el pare que romanien fugits de la Justícia des del passat 1 d'octubre després d'una baralla a Palma es van lliurar dilluns a la nit.

L'escalada de violència entre dues bandes rivals de la Soledat va viure dilluns passat el seu últim capítol, després que els tres sospitosos d'apunyalar un jove de la banda contrària el passat 1 d'octubre es lliurassin a la policia.

Es tracta de dos germans i el seu pare. Els tres romanien en parador desconegut després d'una jornada repleta d'incidents. Sembla ser que la baralla es va forjar a mitjan horabaixa quan dos joves, cosins germans, es van enfrontar per un problema de gelosia. En un moment de la discussió, un d'ells apunyalà un altre, prop del cor. El ferit, Francisco Suárez, va ingressar en estat greu en Son Dureta. Des d'aquell mateix moment els familiars de la víctima es van organitzar per intentar localitzar els agressors. Un parell d'hores més tard van arribar en un Mercedes fins a la casa dels agressors, als voltants de la carretera vella de Sineu, i van pegar dos trets amb una escopeta en direcció a l'habitatge.

Els tres pròfugs afirmen que, en els dies següents, la seva família va ser víctima d'una sèrie d'actes violents. Entre ells figura la brutal mutilació del seu ca, un pastor alemany a qui van arrencar una pota amb un cop de pala.

També asseguren que els agressors van intentar entrar a la casa i que van amenaçar els seus familiars. Aquestes amenaces van espantar els tres pròfugs, que van decidir lliurar-se a la policia. Ahir mateix es trobaven als calabossos, i s'espera que declarin avui mateix davant del jutge de guàrdia.

Malgrat la seva detenció, la policia segueix la recerca de la persona que va fer els dos trets a casa d'aquesta família, i que per ara segueix en parador desconegut.L'enfrontament entre les dues bandes sortí a la llum pública el 19 d'agost passat, quan un home que tenia un ordre d'allunyament sobre la seva exparella va resultar apunyalat en aquesta barriada palmesana quan intentava visitar el seu fill, en un altre enfrontament que va acabar sent multitudinari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.