algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un turista resulta ferit greu en caure des de l'habitació d'un hotel a Punta Ballena

La caiguda del jove de nacionalitat britànica fou esmorteïda per les branques d'un arbre

93624
El turista topà amb la branques d'aquest arbre i després es precipità contra el terra. | M.T.
J.J/M.T. Palma.
Un turista britànic de 20 anys d'edat es precipità ahir a mitjanit des del balcó de la seva habitació, d'un hotel de Magaluf. L'al·lot sofrí lesions de caràcter greu i la Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià s'encarreguen d'investigar les causes de l'accident.

Minuts després de les dotze de la nit els equips d'emergència hagueren de ser mobilitzats perquè es dirigissin a Punta Ballena, una de les zones més «calentes» de Magaluf. Quan arribaren a l'adreça facilitada, devora l'oficina de turisme, hi trobaren un jove estranger estès sobre la vorera, amb nombroses lesions al cos i en estat de semiinconsciència.

Acabava de caure del segon pis de l'hotel on s'allotjava i, per sort, no havia pegat directament damunt el caire de la voravia, sinó que abans de l'impacte havia fregat les branques d'un arbre, cosa que li esmorteí la caiguda. Les branques despreses eren devora ell.

El personal mèdic d'una UVI mòbil l'atengué allà mateix, mentre els efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local començaven les indagacions per esbrinar què havia passat.

Evacuat a Son Dureta

Els metges comprovaren que el jove presentava lesions de consideració i que havia patit un cop fort al cap. De fet, desvariejava, per la qual cosa hagué de ser evacuat amb urgència a l'hospital de Son Dureta, on quedà ingressat. Els facultatius volien conèixer l'abast de les ferides i, també, si tenia lesions internes.

Per la seva banda, els investigadors descobriren que el turista, de nacionalitat britànica, havia sortit de festa amb alguns compatriotes per bars dels voltants i quan ja havien tornat a l'hotel, presumiblement en estat d'embriaguesa, fou quan es produí la caiguda.

Els agents s'entrevistaren amb el personal de guàrdia de l'establiment hoteler i després prengueren declaració a alguns companys del ferit, la identitat del qual no ha estat facilitada.

Accident comú

Aquest estiu, s'ha registrat just a Calvià una vintena de casos de turistes que han caigut dels balcons de les seves habitacions respectives. La pauta comuna en aquesta classe d'accidents, tan freqüent des de fa uns anys, és la ingesta massiva d'alcohol per part del lesionat.

En mitja dotzena d'aquests accidents, el resultat de la caiguda ha estat mortal i en altres ha tingut com a conseqüència lesions irreversibles de la columna vertebral o, en el millor dels casos, contusions menys greus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.