algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Troben el cadàver d'un home de 58 anys en el curs del torrent Gros, a la Cabana

El cos sense vida de la víctima fou localitzat per un veí a les nou del dematí d'ahir

E.L,V. Palma.
El cos sense vida d'un home de 58 anys d'edat, que dormia habitualment en una ferrovelleria situada a la Cabana, fou trobat ahir en el curs del torrent Gros, al carrer Balanguera. A falta dels resultats de l'autòpsia tot apunta que la causa de la mort fou accidental.

Devers les nou i mitja del dematí d'ahir un veí de la Cabana descobrí el cadàver d'un home, en el curs del torrent Gros. El veí avisà la Guàrdia Civil i es desplaçaren al lloc efectius del Pont d'Inca.

En un primer examen del cos es creu que la mort es produí a causa d'un accident, en caure en el curs i donar-se un fort cop al cap, amb possible ruptura del coll. Els agents avisaren l'autoritat judicial, que moments després ordenà l'aixecament del cadàver.

Empleats de la funerària el recolliren i s'efectuà el trasllat a l'Institut Anatòmic Forense, on se li efectuarà l'autòpsia en les pròximes hores.

Per part de la Guàrdia Civil es feren una sèrie de gestions. En primer lloc s'identificà l'home, que tenia 58 anys d'edat, havia nascut a les Canàries i des de feia un temps residia a l'Illa, sembla que sense domicili fix.

Les persones que el coneixien digueren que duia una vida d'indigent. En una hipotètica reconstrucció dels fets es creu que l'home, que segons sembla tenia problemes amb l'alcohol, caminava per la via quan, per causes que es desconeixen, ensopegà i caigué al curs del torrent, colpejant-se el cap contra una zona rocosa. El lloc on es produí l'accident està situat en el carrer Balanguera, entre l'autopista i la carretera vella d'Inca, i en una zona on hi ha ferrovellaries i abocadors.

De fet, un amic del mort comentà que aquest s'havia de dirigir de nit a una ferrovellaria on acudia de manera habitual per dormir al costat d'altres indigents.

Sembla ser que l'home relliscà i sofrí una caiguda des d'un metre i mig d'altura, en una espècie de forat en el qual s'acumulen diverses pedres i contra les quals es colpejà el cap.

Els efectius de la Guàrdia Civil que es desplaçaren al lloc no detectaren en principi l'existència de signes de violència, per la qual cosa, a falta dels resultats de l'autòpsia que duran a terme els metges forenses, la causa de la mort es dóna com a accidental.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.