algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El ministre de l'Interior presideix a Palma els actes del Dia de la Policia

Una gran desfilada es durà a terme avui a l'avinguda Antoni Maura

Alfredo Pérez Rubalcaba, ministre de l'Interior, presidirà avui els actes commemoratius del Dia de la Policia, que aquest any se celebren a Palma. Hi assistiran també el secretari d'Estat de Seguretat, Antonio Camacho; el director general de la Policia i la Guàrdia Civil, Joan Mesquida; el director adjunt operatiu, Miguel Àngel Fernández Chico; alts comandaments del Cos Nacional de Policia (CNP) i autoritats de Balears.

A les deu i mitja del matí el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, presidirà a la parròquia de San Nicolás l'eucaristia en honor dels Sants Àngels Custodis.

L'acte central s'iniciarà a les dotze del migdia a l'avinguda Antoni Maura amb els discursos de benvinguda i a continuació s'imposaran les condecoracions a policies de diferents escales. També rebran distincions persones adscrites a altres òrgans de l'Administració Pública i d'institucions privades, que han destacat per la seva col·laboració amb el Cos Nacional de Policia.

Seguidament es retrà un homenatge als agents morts en acte de servei i, finalment, una formació d'helicòpters sobrevolant l'avinguda serà el senyal per al començament de la gran desfilada de vehicles policials, unitats especials de motos, cavalleria i guies canins.

Amb motiu d'aquests actes, un gran nombre de membres dels Cossos de Seguretat practicaren ahir horabaixa una bona estona perquè avui tot surti perfecte.D'altra banda, la Banda Simfònica del Cos Nacional de Policia interpretà anit un concert en el marc d'aquests actes. El concert va tenir lloc al Teatre Principal de Palma, amb la presència del Delegat del Govern, Ramon Socias.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.