algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Emotiu homenatge al rector pels seus 25 anys a la parròquia

Les associacions i l'Ajuntament li muntaren una festa sorpresa

M.N./M.R.. Santa Maria.
El poble de Santa Maria del Camí ahir va estar de festa. I és que l'ocasió ho mereixia, el rector de la localitat, mossèn Pere Rosselló, complí 25 anys a la parròquia i el poble li volgué retre un homenatge senzill però emotiu. Encara que el rector sabia que la missa d'ahir vespre era per celebrar els 25 anys a Santa Maria, no s'esperava la festa sorpresa que el poble organitzà només per a ell. Mentre es deia la missa i familiars, veïns del poble i la batlessa, Rosa Vich, llegien uns sentits escrits en honor seu, moltes persones de la localitat s'afanyaven a enllestir els preparatius, decorar els carrers i muntar l'escenari on sonà la banda de música municipal perquè tot estigués llest a la sortida de la missa.

El rector només tenia paraules d'agraïment per a tots els assistents i la seva cara de sorpresa i alegria, alhora, delataven l'emoció que sentia en aquells moments.

D'aquesta manera, el poble va sortir ahir vespre al carrer i omplí l'església per participar en l'homenatge al seu rector des de fa 25 anys, «una persona oberta, dinàmica que ha sabut fer Església, poble i comunitat», segons la batlessa, Rosa Vich. Durant la missa, l'estimat Pere Rosselló va rebre un quadre com a obsequi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.