algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Mercat Medieval centra la Fira de Setembre

Milers de persones omplen les Avingudes en una de les fires més atractives dels darrers anys

77364
Milers i milers de persones ompliren de cap a cap les Avingudes de Manacor. | G.M.

El Mercat Medieval fou el principal reclam de la Fira de Setembre de les Avingudes i fou una de les més exitoses dels darrers temps. Manacor es convertí en un autèntic mostrador de productes locals, automòbils, maquinària, comerços i artesans per fer conèixer una mica més el nom de la ciutat i la seva oferta. Milers de persones no es volgueren perdre un esdeveniment que no va decebre ningú.

Sense cap dubte, el Mercat Medieval imposà un aire fresc a la Fira de Setembre i va ser la gran novetat d'enguany. El tram de l'avinguda de Salvador Joan fou reconvertit en un mercat on exposaren un centenar d'estands medievals vinguts de Mallorca i d'arreu de l'Estat. S'hi pogué veure de tot. A banda de les incansables actuacions musicals que donaren color i música a la fira, l'oferta dels expositors medievals fou excel·lent. Molta diversitat de productes, menjars salats, artesania, herbes, rebosteria, productes i eines medievals foren el gran complement de la fira. A més, no hi mancaren els productes propis de la terra, el sector automobilístic i la maquinària.

Els assistents a la fira es feren un fart de menjar, tastar dolços, comprar formatges, cuixots, embotits de Catalunya i altres productes. Tot plegat, una interessant oferta que es combinà amb tots els portals oberts dels comerciants de les Avingudes. Amb tot, el Govern de les Illes Balears no perdé l'oportunitat de ser present a la fira. La Conselleria de Medi Ambient muntà un envelat per commemorar el Dia Internacional per a la Protecció de la Capa d'Ozó. El conseller Miquel Àngel Grimalt apostà per continuar conscienciant la ciutadania de ser respectuosos amb el medi i baixar les emissions de gasos contaminants. Grimalt anuncià que, en poc temps, la seva Conselleria iniciarà una campanya de conscienciació sobre el canvi climàtic. Grimalt estigué acompanyat de la directora general, Malen Tortella, i de la consellera insular, Cati Julve, entre altres.

La consellera d'Agricultura, Mercè Amer, també visità l'expositor de la seva Conselleria, que tenia a l'abast dels visitants productes de la terra.

Ahir fou el dia gran de la Fira i el segon pel que fa als actes programats per a l'ocasió. Dissabte vespre ja s'inaugurà el Mercat Medieval i ahir fou el torn de la posada en escena de tot el potencial comercial i industrial manacorí.

Seguint amb la tradició, Manacor fa avui el seu tradicional mercat del dilluns, que es viurà a l'estil d'un firó. Tot es concentrarà a les Avingudes i tornarà a ser un mercat de Fira.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.