muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La nova residència entrarà en funcionament a mitjans d'octubre mentre s'esbuca la part antiga

Les obres de construcció han durat quasi dos anys i han costat poc més de 8'7 milions d'euros

La nova residència de Manacor podria començar a funcionar al final d'octubre, després de quasi dos anys d'obres i que han costat poc més de 8'7 milions d'euros.A mitjans d'aquest mes s'iniciarà el trasllat dels residents des de l'antiga residència, que s'ubica just davant de la nova.Una vegada conclòs aquest tràmit, es començarà la demolició de l'antiga residència. Així, les persones majors conviuran amb les obres d'esbucament de la part vella.El nou geriàtric disposa de 120 places. D'aquestes, un 60 per cent seran subvencionades pel Govern balear i la resta seran de règim privat. S'espera que el nou centre doni feina a uns quaranta professionals qualificats.

Els serveis que s'oferiran seran el d'allotjament en habitació individual o doble amb bany i climatització amb equipament d'alarmes i interfonia; manutenció, servei de bugaderia, assistència sociosanitària, atenció d'infermeria, rehabilitació de les capacitats funcionals com a teràpia ocupacional individual i de grup, psicomotricitat o fisioteràpia. També es preveu suport psicològic i social a les famílies i als residents i activitats ocupacionals i lúdiques. A més, també s'oferexien serveis addicionals, com ara perruqueria, podologia i manicura; atenció odontològica, transport i acompanyament i atenció auditiva a través dels centres especialitzats GAES.

La construcció de la nova residència ha estat finançada en la seva totalitat per CLEOP (Compañía Levantina de Edificación y obras Públicas S.A.) i CYOSA (Contratas y Obras Empresa Constructora S.A.). L'empresa, que opera amb el nom comercial de Novaedat, serà l'encarregada de la seva gestió per un període de 38 anys.Amb l'obertura d'aquesta nova infraestuctura es donarà cobertura a una antiga reivindicació de la societat manacorina, que ha estat possible gràcies a la inversió realitzada en la passada legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.