nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Les obres del nou col·legi continuaran malgrat les acusacions de «prevaricació»

El regidor d'Urbanisme nega haver incomplit la llei i acusa el PSOE de «confondre»


La Conselleria d'Educació del Govern de les Illes Balears seguirà endavant amb les obres de construcció del nou col·legi públic d'Inca a la barriada de Son Amonda, malgrat que els socialistes d'Inca han denunciat davant de l'Ajuntament que el desenvolupament de la urbanització on es construeix l'escola incompleix la llei en diversos apartats. Els socialistes asseguren que l'equip de govern municipal que lidera Pere Rotger (PP), «ha inflingit la llei per beneficiar una promotora privada que construeix al costat de l'escola».

Encara que les acusacions dels socialistes són greus, de moment la seva denúncia no afectarà els plans de la Conselleria, que té previst obrir el nou Col·legi Públic de Son Amonda el setembre de 2008. El Govern centra ara els seus esforços a desbloquejar la construcció de l'escola, «alentida des de fa mesos per la falta d'acord entre la constructora i l'anterior executiu autonòmic», segons fonts de la Conselleria. Des de l'Ajuntament d'Inca, el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí (PP), nega d'una manera taxativa haver incomplert la llei. Assegura que el desenvolupament de la urbanització no està subjecte a la construcció de la futura variant Nord, com denuncia el PSOE, sinó a l'aprovació per part del Departament d'Obres Públiques del Consell d'un informe sobre la ronda, informe que segons el regidor d'Urbanisme «ja està aprovat».

Seguí reconeix que l'Ajuntament incompleix el Pla Territorial de Mallorca, en permetre la urbanització de la zona sense que prèviament s'hagi dotat de serveis, però assegura que «no hi ha perill que la zona quedi sense serveis, perquè qui ha de fer la dotació és l'Ajuntament» i opina que «el PSOE cerca cinc peus al moix».

Els socialistes d'Inca no comparteixen l'opinió de Seguí i insisteixen que «a nosaltres ens consta que l'informe sobre la ronda no ha estat aprovat de manera definitiva» i anuncien que de fet «des del PSOE planejam demanar que es modifiqui el seu traçat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.