algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El PP denuncia la brutor al voltant dels contenidors de la zona rústica

Exigeixen a l'equip de govern que solucioni aquest problema

El portaveu de l'oposició de l'Ajuntament de Campanet, Miquel Pons (PP), exigeix a l'equip de govern, format pels grups municipals del PSM i el PSOE, que prengui mesures per tal de solucionar els problemes de brutícia que generen els contenidors situats en zona rústica.

Així, Miquel Pons denuncia que «hi ha un excés de brutícia als voltants dels contenidors situats a la zona rústica, la qual cosa provoca que es concentrin molts moixos i mosques en aquests llocs».

«La brutícia i les restes d'escombraries arriben fins a les finques dels veïns, i en ocasions ells mateixos han de netejar-ho», explicà Miquel Pons.

A més, des del Partit Popular de Campanet volen que es trobi alguna solució a aquesta brutor, ja que «es tracta de zones on passen turistes, ciclistes i gent de municipis veïns, de manera que ofereix una mala imatge del poble,» afegí Pons.

D'altra banda, els regidors del PP del Consistori campaneter no entenen com es pot generar tanta brutor en aquests punts de recollida situats en sòl rústic, ja que segons ells no hi ha tanta gent que visqui al camp. Així, no saben si és la gent que viu al nucli urbà que es desplaça fins a aquests punts per tirar-hi les escombraries.

Al nucli urbà de Campanet, s'hi du a terme la recollida selectiva, però no a la zona rústica, encara que el municipi disposa d'un punt verd on la gent que viu al camp pot reciclar.

Els populars creuen que l'equip de govern hauria de plantejar-se per què es generen tantes escombraries en rústic i que hauria de fer-se més propaganda sobre la recollida selectiva, perquè la gent es conscienciàs més sobre aquest tema.

Recollida selectiva  

Els regidors del PP de l'Ajuntament asseguren que l'equip de govern, format pel PSM-PSOE, ha d'impulsar la recollida selectiva a la zona rústica. «Sabem que no és fàcil i que ha generat dificultats en molts municipis però creim que l'equip de govern ha de fer alguna actuació en aquest sentit», apunta el portaveu, Miquel Pons. Actualment, els veïns de rústic poden realitzar la recollida selectiva si acudeixen al punt verd del municipi o en un únic punt on hi ha contenidors per al reciclatge. Els populars asseguren que «ha de fer-se una campanya per conscienciar la gent sobre el tema del reciclatge, sobretot la gent que viu en rústic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.