algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La IX edició de la Fira Nocturna va omplir s'Estació de bat a bat

Sopar, vi, aparadors i la música d'UC varen completar la vetlada

G. JULIÀ. Sant Llorenç Aparadors de productes artesans, vi, bon sopar i la música d'UC, entre altres coses, varen fer que la IX Fira Nocturna a s'Estació de Sant Llorenç fos tot un èxit de participació.

Dissabte a vespre, els veïns del municipi tenien una cita a l'antiga estació de tren del municipi, amb un sopar típicament mediterrani, elaborat pel restaurant Molí d'en Bou. La recaptació anava destinada a la Fundació Projecte Home.

A partir de les 20.00 hores es pogué gaudir d'una cercavila amb la Banda de Música de Sant Llorenç. A tota la zona de s'Estació i de les rodalies hi havia la fira, que oferia productes artesans, balears i d'agricultura ecològica. A més, es pogueren sentir els sons dels xeremiers durant el sopar.

El menú, ofert pel restaurant llorencí Molí d'en Bou, consistia en un aperitiu d'humus, una ensalada de cuscús, una sopa freda de trempó, pollastre i de postres el típic flaó eivissenc. Tot plegat, elaborat amb un conjunt d'aliments que anaven des de la nostra illa fins al nord de l'Àfrica i que complagueren tots els participants.

La música del grup de folk eivissenc UC va fer que la vetlada fos completa. Els més petits, els joves i els no tan joves omplien de bat a bat s'Estació, tots amb cares satisfetes i amb la panxa plena.

La nit acabà amb un concert de Kard's Piken, Tutu-pa, Anegats i Pitjor estàs tu, a la plaça de l'Ajuntament, fins ben de matinada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.