cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Dos ferits lleus en un accident múltiple a l'entrada de Palma

Un autobús bolca a la carretera de Manacor sense conseqüències greus

Dues persones resultaren ferides lleus en un accident espectacular que es registrà ahir a l'autopista de Llucmajor, just a l'entrada de Palma. El sinistre va tenir lloc devers les quatre i quart del capvespre. El conductor d'un turisme que circulava cap a Palma en va perdre el i s'encastà contra dos cotxes. Per evitar aquesta col·lisió, dos cotxes més i un autocar hagueren de realitzar una maniobra inesperada i sortiren de la calçada. Un dels vehicles va xocar amb un mur de ciment, mentre que els altres dos sofriren petits desperfectes.

A conseqüència del xoc, dues persones patiren ferides lleus. Una d'elles va sofrir un esquinç cervical, mentre que l'altra té una fractura de turmell. Ambdós hagueren de ser traslladats a la clínica Rotger per sengles ambulàncies del 061 i del Clínic Balear, respectivament. Per la seva banda, la Guàrdia Civil va detenir el causant de l'accident, L.M.H.B., de 43 anys d'edat, ja que el resultat del control d'alcoholèmia al qual el sotmeteren va ser positiu. L'accident va provocar grans retencions a l'entrada de Palma.

A més d'aquest accident, la matinada passada se'n registrà un altre que, per sort, tampoc no va tenir conseqüències greus. Un autobús turístic amb capacitat per a 55 persones va bolcar mentre circulava per la carretera de Manacor.

L'accident va tenir lloc devers les 04.30 hores a l'altura de la rotonda de Modelmón, a Algaida, i de moment se'n desconeixen les causes. En el sinistre va resultar ferit amb pronòstic lleu el conductor, que per sort era en aquells moments l'únic ocupant del vehicle. A primera hora d'ahir de matí, l'autobús, amb considerables danys materials, va ser retirat de la via amb l'ajuda d'una gran grua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.