cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Un jove de 28 anys mor en bolcar el seu vehicle a l'autopista de Llucmajor

Dues joves de 24 i 17 anys sofriren lesions greus i foren traslladades a una clínica

60780
Estat en el qual va quedar el cotxe en el qual viatjava el mort. | A.S.

Un jove de 28 anys morí en la matinada d'ahir en bolcar a l'autopista de Llucmajor el cotxe en el qual viatjava al costat de tres persones. Dues d'elles sofriren lesions de caràcter greu i foren traslladades a una clínica de Palma, on quedaren ingressades. Hores després es registrà un altre sinistre a la mateixa autopista, amb un cotxe i una motocicleta implicats i el pilot d'aquesta també resultà ferit greu.

El primer accident va ocórrer devers la una i mitja de la matinada, a l'altura del quilòmetre 21 de l'autopista de Llucmajor. La conductora d'un Volkswagen Polo perdé el control del vehicle, que se'n va anar cap a la seva esquerra i bolcà. El cotxe travessà la mitjana i s'aturà als carrils del sentit contrari. Per fortuna, en aquell moment no passava cap vehicle.

La conductora del Volkswagen Polo, María B.N., de 24 anys, sofrí lesions greus, i dels tres acompanyants, Roger P.R., de 23 anys, resultà il·lès; Cristina F.L., de 17, patí ferides greus; i Daniel Araujo Rol, de 28, morí, en sofrir politraumatismes i un traumatisme cranial sever. Efectius dels Bombers de Palma i del Consell de Mallorca es desplaçaren al lloc per alliberar els ocupants del cotxe i les víctimes foren ateses per personal del 061. Els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de Daniel Araujo i les dues ferides van ser evacuades a la Clínica Juaneda de Palma.

La Guàrdia Civil de Tràfic va senyalitzar la zona per evitar nous accidents i va elaborar l'atestat. Després, una grua de Grúas Simonet va retirar el Polo, pertanyent a una casa de lloguer, i el va traslladar a un dipòsit de vehicles proper. D'altra banda, devers les 09.15 hores del matí es va produir un altre sinistre a la mateixa autopista de Llucmajor, a l'altura de la depuradora, amb un cotxe i una moto implicats. El motorista, Pedro B.M., de 34 anys, va ser atès per una ambulància del SAMIB al lloc del sinistre i posteriorment va ser hospitalitzat en l'UCI en estat molt greu, segons indicaren fonts sanitàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.