algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Núñez rebutja fer a un altra zona els edificis que preveia a la façana

El promotor recalca que «just em queda la via judicial» contra Cort

L'empresari de la construcció i promotor immobiliari Josep Lluís Núñez afirmà ahir que no considera la possibilitat de traslladar a un altre emplaçament de Palma els blocs d'edificis que havia projectat a la façana marítima de la capital, les llicències dels quals es troben suspeses cautelarment des del passat 11 de juliol per ordre de l'Ajuntament. D'aquesta manera, l'empresari català descarta una de les opcions que estudiava el nou govern municipal per no haver de pagar milionàries indemnitzacions als promotors que no podrien construir a la façana marítima: la de negociar amb ells ubicacions alternatives a la inicial.

Núñez, que com cada any passa les vacances d'estiu a Formentor, recalcà ahir que l'assumpte de la façana marítima «ara és un tema judicial». L'empresa Núñez y Navarro va veure com li aturaven el projecte de construcció d'habitatges de luxe en terrenys de la seva propietat quan el Consell declarà l'edifici de Gesa com a Bé Catalogat. Després que l'Ajuntament de Palma hagi detingut ara el seu projecte d'edificació, el promotor assegura que «ja sols em queda la via judicial i penal». Respecte de si denunciarà Cort, l'empresari reiterà que el tema es troba en mans dels seus advocats, encara que considera que en aquest assumpte el que ha fallat és la «legalitat».

La batlessa de Palma, la socialista Aina Calvo, decretà el passat 11 de juliol la suspensió durant un any de la concessió de llicències d'edificació, demolició i parcel·lació en l'àmbit de la futura façana marítima. L'àrea afectada és la de la primera línia, des de l'avinguda Gabriel Alomar i Villalonga fins als voltants del futur palau de congressos, projecte que no s'ha vist afectat per l'esmentada mesura cautelar. Sí que en queden afectats tant el projecte del promotor català com el de Mapfre, propietaris dels terrenys. La batlessa Calvo podria prorrogar la suspensió durant un any més, mentre s'estudia el replantejament del projecte heretat del govern municipal del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.