nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Moren tres persones en dos accidents de trànsit a Cala Millor i a Son Carrió

Una parella de joves xocà amb moto contra un 4x4 i un conductor sortí de la via

84884
Estat en què quedà la motocicleta dels joves colombians.

La carretera continua essent sinònim de tragèdia a Mallorca i s'ha tornat a cobrar unes altres tres vides a causa d'accidents de trànsit. El primer sinistre es produí a Cala Millor (Son Servera), al voltant de les 23.00 hores de la nit del passat divendres, en l'encreuament dels carrers Pi i Ametler, quan un ciclomotor col·lidí contra un totterreny. A causa de l'impacte moriren els dos joves que viatjaven al ciclomotor: un al·lot de 20 anys, identificat com Aguier A.L.F., i una jove de 15, anomenada Kelly J.P.T. Ambdós són de nacionalitat colombiana, encara que portaven bastant de temps residint a Cala Millor.

El conductor del totterreny i el seu acompanyant sofriren lesions de caràcter lleu i foren traslladats a l'hospital de Manacor. Poc després reberen l'alta.

Ni el personal del PAC ni les ambulàncies no pogueren fer res per salvar la vida dels dos joves, que pràcticament moriren a l'acte a causa del xoc. Al lloc del sinistre es visqueren moments de tensió quan arribaren els familiars i amics dels morts, els quals foren atesos per un psicòleg. La Policia Local de Son Servera es personà a l'encreuament i es féu càrrec de la situació. Com que l'accident es produí en el centre urbà, també s'encarregà d'elaborar l'atestat.

Menys de dotze hores després, a les deu i vint del dematí d'ahir, es produí el segon accident mortal. Un home de 69 anys, d'inicials D.G.F., viatjava en un Toyota Rav 4 per l'estreta carretera de Son Carrió a Manacor. A l'alçada del quilòmetre 6'7 perdé el control del cotxe i xocà contra un mur i un garrover.

Efectius de les policies locals de Sant Llorenç des Cardassar i Manacor acudiren al lloc, ja que era pràcticament en el límit entre els dos municipis. El conductor fou assistit pel personal de l'ambulància però posteriorment morí a causa de les greus lesions patides en l'impacte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.