algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Les Normes Subsidiàries canvien la ubicació de l'àrea de serveis del Port

Es manté la urbanització de Can Marçal Vell i s'elimina la del Babo

Tal com va prometre el PP de Felanitx en la seva campanya electoral, les noves Normes Subsidiàries ja estan enllestides. Així ho van fer saber els regidors Rafel Roig, Felipe Martín i el regidor d'Urbanisme, Gabriel Tauler. Una de les novetats més destacades no és altra que la reducció i el canvi d'ubicació de la polèmica àrea de serveis de Portocolom.

Aquest polígon de serveis que s'havia d'ubicar a la zona de Can Alou i s'havia previst que ocupés una superfície de 150.000 metres quadrats, ara se n'ha reduït la superfície fins als 50.000 metres quadrats i s'ubicarà a la zona coneguda com Cas Vicari Mestre.

Una altra de les novetats que inclouen aquestes normes és la desaparició de l'urbanitzable que s'havia previst davant el Babo, al costat de l'Anei de s'Algar i sa Punta, a la carretera de s'Arenal. Ambdues modificacions coincideixen amb les reclamacions dels veïns del Port, dels grups ecologistes i dels partits d'esquerres. Així, a Portocolom es manté la zona urbanitzable de Can Marçal Vell, que ha de permetre la construcció de 130 nous habitatges i que també s'ha demanat en reiterades ocasions la seva desclassificació. Gabriel Tauler, regidor d'Urbanisme, assenyalà que «aquestes normes que aprovarem no entren ara en vigor, sinó que les remetrem a la Comissió Insular d'Urbanisme per a la seva aprovació definitiva, i mentrestant seguirà en vigor l'actual normativa». El PP també assenyala que «aquestes normes són més restrictives que el propi pla territorial, ja que aquest estableix el creixement de Felanitx en 24 hectàrees i les normes només en preveuen 18».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.