algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

«No fallarem», es comprometen els socialistes en la festa pel triomf

Unes 500 persones acompanyen el PSIB-PSOE en la celebració de la seva victòria «històrica»

«No fallarem». «No podem fallar». «Ens hem de multiplicar». «Mai més un govern s'ha d'imposar sobre les persones». Ho digué la presidenta de Menorca, Joana Barceló, en la festa que organitzaren ahir els socialistes per celebrar un triomf «històric» que els ha duit a controlar el Govern, els consells de Mallorca, Menorca i Eivissa "a Formentera també mana l'esquerra" i l'Ajuntament de Palma. 500 persones s'aproparen al Portixol, a Palma, per festejar la victòria.

No hi hagué parlaments, però els principals líders socialistes, ara presidents, repetiren la idea en públic: «Ens cridaren no ens defraudeu i ho tenim posat al cap», assegurà la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol. Igual que la resta de dirigents del PSIB brindà per aquells regidors, militants, simpatitzants i altres que han «treballat» els darrers quatre anys per fer possible el que ara és una realitat.

La menorquina Barceló afegí que els darrers quatre anys han estat «durs» per aquells que els han passat a l'oposició, però encara ho han estat més pels socialistes menorquins «que hem hagut de suportar un assetjament brutal» del Govern Matas. «Sense ells "assegurà el president del Govern, Francesc Antich, referint-se als simpatitzants" no som ningú. Ara tenim l'obligació de liderar un nou canvi pel territori, les persones i la igualtat d'oportunitats».

«En els propers mesos també tenim la responsabilitat que a Madrid hi continuï un Govern que prioritzi les persones», recalcà Antich que, com Armengol, aprofità per fer una crida als seus per les properes eleccions generals. «És molt necessari "que governi el PSOE a Madrid" perquè el nostre projecte surti bé», recordà. Bona part dels compromisos del pacte depenen del Govern central.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.