cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

El Govern prendrà una decisió sobre Son Espases «en qüestió d'uns dies»

La portaveu de l'Executiu, Margarita Nájera, utilitza el castellà com a única llengua en la seva primera intervenció

El Govern de les Illes prendrà una decisió sobre la paralització cautelar de les obres de l'hospital de Son Espases «en qüestió d'uns dies», segons explicà ahir la portaveu de l'Executiu, Margarita Nájera.

En la primera reunió del Consell de Govern, presidit per Francesc Antich, no s'acordà cap mesura sobre el tema, i en aquest sentit Nájera recordà que ara esperen el resultat de l'informe, encarregat a l'Advocacia de la Comunitat, sobre l'expedient d'adjudicació de les obres. «Quan tinguem aquesta informació, podrem avaluar què farem», declarà.

Abans d'encarregar aquest informe dilluns, la intenció del president del Govern, Francesc Antich, era paralitzar cautelarment les obres per estudiar les possibilitats, jurídiques i econòmiques, de suspendre de manera definitiva el projecte i traslladar-lo al solar de Son Dureta. Per estudiar-ho, es marcava un termini màxim de tres mesos.

El primer Consell de Govern d'aquesta legislatura estigué marcat pel naufragi del vaixell d'Iscomar Don Pedro a l'illa d'Eivissa, cosa que hi ha originat una situació d'emergència per l'abocament de fuel. Per això, la consellera d'Interior, l'evissenca María Àngeles Leciñena, no era present a la reunió, sinó que es trobava allà fent tasques de coordinació, mentre que el president Antich s'hi desplaçà amb helicòpter immediatament després. Ara té previst reunir-se, entre altres, amb els hotelers.

La portaveu Margarita Nájera s'estrenà en el càrrec contestant a la premsa únicament en castellà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.