algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

L'escola infantil de 0 a 3 anys estarà llesta pel curs 2008-2009

Durant el mes de febrer s'acabaran les obres i es dotarà l'edifici

L'Ajuntament de Consell té previst acabar les obres de construcció de la nova escola infantil de 0 a 3 anys durant el proper mes de febrer de l'any 2008.

Així ho explicà el nou batle de la localitat, el socialista Andreu Isern, que explicà que «l'obra estarà acabada durant el mes de febrer encara que després faltarà dotar el nou edifici de tots els serveis necessaris». Per aquesta raó, segurament, el nou centre escolar d'educació infantil no començarà el seu funcionament fins al pròxim curs escolar 2008-2009.

El nou centre educatiu «serà un edifici modern i de molta qualitat que donarà cobertura als 52 alumnes d'infantil que durant el passat curs acudien a l'escola infantil de 0 a 3 anys», assegurà Andreu Isern que continuà dient que «a més la nova escola infantil també estarà preparada per tal de poder absorbir un possible augment de població a Consell».

El nou centre educatiu està ubicat al costat del Col·legi Públic Bartomeu Ordinas i té un pressupost d'uns 600.000 euros que són pagats, íntegrament, per l'Ajuntament de Consell. Precisament, per poder dur a terme aquesta obra per la necessitat a causa de l'increment de població, l'Ajuntament va decidir vendre un solar municipal ubicat en el polígon industrial per valor de 426.636 euros per així poder disposar de doblers per pagar un solar rústic de 4.680 metres quadrats que va costar 55.000 euros i un altre adjacent a sòl urbà d'una superfície de 2.210 metres quadrats que va costar 179.000 euros.

De moment, i mentre s'espera que es finalitzin les obres de construcció de la nova escola, els alumnes de 0 a 3 anys acudeixen a l'edifici de Ca ses Monges que l'Ajuntament va adquirir per a aquest fi pel preu de 65.012 euros. A més, els petits escolars també utilitzen un edifici ubicat al costat de Ca ses Monges que l'Ajuntament té llogat per tal de donar cobertura a tota la demanda de nins que van a l'escoleta municipal de 0 a 3 anys.

Una vegada que el centre de nova planta que es construeix actualment i que està ubicat al costat del col·legi públic Bartomeu Ordines estigui llest, l'edifici de Ca ses Monges es destinarà per a l'ús de la Tercera Edat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.