nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Armengol reafirma que té com a prioritat les polítiques socials

La presidenta del Consell de Mallorca visità un centre de menors

C.M. Palma.
La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, visità el centre d'acollida de menors Puig des Bous de Son Anglada per reiterar que una de les prioritats que tendrà aquesta legislatura la institució insular que presideix són les polítiques socials. Francina acudí a l'acte acompanyada de la consellera executiva d'Igualtat, Joventut i Menors, Josefina Ramis, que volgueren conèixer de primera mà les necessitats d'aquest centre que depèn del Consell de Mallorca.

Precisament, Armengol explicà que en aquests moments s'estan duent a terme obres a l'edifici per ser ampliat i poder acollir un major nombre d'usuaris. En aquests moments disposa de trenta places i a vegades ha arribat acollir fins a una cinquantena de menors en situacions difícils.

Abans d'iniciar la visita, la presidenta del Consell explicà que «des de la meva presa de possessió ja vaig anunciar que dos dels compromisos del nou equip de govern del Consell de Mallorca seria treballar d'acord amb el personal laboral de la casa, per la qual cosa els vaig demanar ajuda als funcionaris i prioritzar les polítiques socials».

Segons Armengol, la gestió de l'àrea de menors requereix d'il·lusió i treball ben fet, com sempre han demostrat els treballadors.
De la seva part, Ramis assenyalà que «S'Institut té un dèficit presumible de 20 milions d'euros, però feim una nova estructura i treballam perquè l'àrea de menors, amb un equip tècnic que funciona molt bé, pugui donar una major rapidesa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.