algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Joan Cabrera és designat nou president de la patronal Pimem

Rebé el suport del 90 per cent dels 125 assistents a l'assemblea

Joan Cabrera va ser proclamat ahir president de la Pimem (Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca) amb 112 vots a favor (10 en blanc i 3 de nuls) dels 125 assistents a l'assemblea de la patronal.

Cabrera es mostrà «molt satisfet i orgullós», i afirmà que per primera vegada s'havia realitzat a la patronal «qualque cosa seriosa i democràtica». «A partir d'avui Pimem compleix 30 anys», afegí. Agraí en reiterades ocasions la confiança dipositada en ell i la feina conjunta realitzada pel seu equip en l'organització de les eleccions.

La resta del comitè executiu, ja que les votacions es realitzen càrrec per càrrec, quedà constituït de la següent manera: vicepresidenta primera, Inés Beascoechea (Associació d'Indústria); vicepresidenta segona, Emilia Pascual (Asineba); tresorer, Jordi Adrover (Associació de Serveis) i vocals Xisco Serra (Informática), Salvador Canudas (AEMOT), Xisco Bauzà (Majoristes de peix), Juan Temprano (Restauració), Juan Carlos de los Riscos (Floristes) i Juan Antonio Tormo (Vídeo clubs)
El també president de l'Associació de Restauració té previst convocar l'executiva en cinc dies per fer efectiu el canvi. A més, nomenarà l'equip directiu de la Federació, gerent i secretari general i posarà en marxa les iniciatives i propostes del seu programa electoral.

Les cares dels assistents mostraven la satisfacció pel canvi i la il·lusió per una nova etapa que s'obre, després de quatre anys en els quals la Pimem ha estat present als mitjans de comunicació sobretot pels seus conflictes interns.

Impugnacions  

En aquest sentit i sobre la possible impugnació per part de l'ara ja expresident de Pimem, Francesc Horrach, o algun dels membres de la seva candidatura, Cabrera assegurà que «ara ja no hi valen impugnacions. Ara la feina és mantenir la Pimem dia a dia».

Un altre dels problemes que se li plantegen és la possibilitat que alguna associació abandoni la patronal, com ha anunciat que podria fer la del taxi, una situació sobre la qual Cabrera no féu cap comentari.

Ahir hi foren presents 125 persones, entre el president i membres de juntes directives de la Pimem, de les 430 amb dret de vot. Cabrera es mostrà convençut que tots els presidents de les associacions federades «se senten representats i orgullosos del que s'ha fet avui (per ahir) a Pimem».

Aquesta era la primera vegada que es realitzava una votació en unes eleccions de la Pimem. Es féu tot i que no hagués estat necessària, ja que dimarts Horrach retirà la seva candidatura. No obstant això, Cabrera posà com a condició per ocupar el càrrec que la seva proposta fos ratificada com a mínim pel 51 per cent de l'assemblea.

Cap dels presidents d'associacions de la llista que encapçalava Horrach aparegueren al Parc Bit, on s'efectuava la votació.
Sigui com sigui, Pimem ja té nou president per als propers quatre anys i nous reptes per afrontar. Entre aquests Cabrera destacà donar major projecció externa a la patronal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.