algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

El batle limita la construcció per evitar un creixement excessiu

L'equip de govern (PP) aprovarà la proposta demà en un ple d'urgència

El batle de Maria, Antoni Mulet (PP), aprovarà demà una proposta del seu equip de govern per restringir la construcció al municipi.
Amb la nova normativa s'impedirà que es puguin construir habitatges de manera desmesurada i així també «preservar l'estètica del municipi», assegurà el batle.

La proposta que aprovarà en el ple extraordinari de dijous l'equip de govern (PP), que governa en majoria absoluta des del passat 16 de juny, regula la construcció a la zona del centre antic.

D'aquesta manera, en les zones on hi hagi cabuda per a una planta baixa més una altura, s'hi podrà construir un habitatge, mentre que a les zones habilitades per a una planta baixa i dues altures s'hi podran edificar dos habitatges.

Moratòria  

El batle, Antoni Mulet, ja decretà una moratòria la passada legislatura, en què hi va haver un govern de coalició. Amb la moratòria, la intenció de Mulet ja era controlar el creixement desmesurat del municipi, ja que s'havien disparat les sol·licituds de llicències per construir en sòl urbà.

En el municipi de Maria hi viuen poc més de 2.000 habitants, però no ha estat una excepció dins el boom urbanístic a què s'han vist sotmesos molts pobles de l'Illa.

La construcció d'adossats multifamiliars sense control podria disparar el creixement de la població, de manera que la Sala també hauria d'estar preparada per poder oferir els serveis adequats a la nova població.

Així, la intenció de l'equip de govern és que la població de Maria no augmenti de manera desmesurada i per això continuen la política urbanística que varen iniciar la legislatura passada, quan decretaren la moratòria. En el ple de demà Mulet no tendrà problemes per aprovar la proposta de densitat d'edificacions, ja que governa en majoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.