muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La Sala estudia ampliar l'escoleta cinc mesos després d'estrenar-la

La gran demanda de places ha fet que el centre hagi quedat petit

Davant la gran demanda de places per a l'escoleta municipal de Campos, el nou equip de govern (UM-CpC) s'ha plantejat l'ampliació de l'actual edifici o bé la construcció d'un nou centre escolar d'aquestes característiques.

Així ho va assenyalar el batle Guillem Ginard (UM), que va manifestar que «de moment no sabem quin tipus d'actuació durem a terme, o bé construirem una escoleta nova o ampliarem l'existent. En aquests moments ho estam estudiant».

A més, durant aquestes darreres setmanes els operaris municipals han treballat per esmenar aquestes deficiències, que dificulten el bon funcionament del centre. S'ha hagut de col·locar un tendal al pati per fer ombra i protegir els infants dels raigs del sol, també s'han instal·lat aparells d'aire condicionat per refrescar les dependències.

Un altre problema que s'ha trobat ha estat l'excés de lluminositat que es pateix dins les aules i que provocà que els professors haguessin d'aplicar solucions casolanes per fer-hi front.

Així, es varen penjar papers de colorins a les vidrieres per tal de mitigar els efectes de l'excessiva entrada de llum.

Aquest edifici és un dels més moderns de la comarca i pretén solucionar l'increment de places que s'ha registrat en els darrers anys al municipi de Campos. Aquest immoble té capacitat per acollir 210 escolars i disposa de tots els serveis necessaris perquè els més petits puguin desenvolupar-se de la manera més adient a la seva edat.

L'escoleta va ser inaugurada l'11 de febrer passat per part de l'anterior consistori, governat pel Partit Popular.

Ara, el nou equip de govern municipal té previst arribar a solucions. Una d'aquestes seria ampliar-la i, en el millor dels casos, se'n podria construir una de nova.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.