cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un jove que caigué d'un setè pis a Magaluf

Els fets varen tenir lloc a l'hotel on s'allotjava la víctima, un turista escocès de 20 anys

97206
Vista de l'hotel. | M.T.

La Guàrdia Civil començà ahir una investigació per aclarir la mort d'un escocès que caigué del setè pis de l'hotel on s'allotjava, a Magaluf. El mort, Ryan Thomas Boyd, de 20 anys, i natural d'Edimburg, passava uns dies de vacacions a Mallorca amb dos amics, que han estat interrogats pels agents.

El succés es produí a primera hora del matí, a l'hotel Guadalupe, ubicat a l'avinguda de les Palmeres. El jove i els seus dos amics havien tornat després de passar una nit de gresca a Punta Ballena. Ryan Thomas caigué des de la seva habitació, la número 750, i el seu cos acabà a la zona enjardinada, damunt una lleixa situada devora l'escala d'incendis. El vigilant de seguretat avisà els serveis sanitaris, que es dirigiren a l'establiment, però no pogueren fer res per salvar la vida del turista. També se n'informà el Jutjat d'Instrucció número 11 de Palma, llavors en funcions de guàrdia, i la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec de la investigació.

A l'habitació que ocupaven els joves s'hi trobaren unes tovalloles tacades de sang i un rastre també de gotes de sang. Segons pareix, entre els tres amics es produí una discussió, durant la qual Ryan Thomas resultà ferit. Els investigadors tractaven d'aclarir si es precipità al buit de manera accidental o si la caiguda havia estat durant la brega. Per això, els dos companys de Ryan Thomas, també de devers 20 anys, foren traslladats a la caserna de Palmanova, on se'ls interrogà. Ambdós declararen tot el dia i oferiren dades contradictòries sobre el cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.