nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Nou edils del pacte cobraran sou per dedicació exclusiva o parcial

L'equip de govern fa aquesta previsió, que aviat es podria dur a ple

El sou del nou equip de govern de l'Ajuntament de Capdepera costarà als comptes municipals prop de 230.000 euros anuals. Hi haurà dues dedicacions exclusives, cinc dedicacions parcials d'un 90%, una d'un 80% i una altra d'un 70%. Només un regidor, Rafel Fernández (PSOE), cobrarà per assistències.

Aquesta és la previsió inicial del nou equip de govern (PSOE, UCAP-UM, EU-EV i PSM-Entesa), que defensa que «es tracta de sous a la baixa» que podrien dur-se a ple pròximament, excepte que hi hagi canvis de darrera hora.

El batle, Bartomeu Alzina (PSOE), tindrà dedicació exclusiva i el seu sou oscil·larà al voltant dels 2.700 euros. A més, s'encarregarà de les àrees d'Urbanisme i Turisme. Serà batle els dos primers anys i després cedirà la vara a Josep Gallego (UCAP-UM).

L'altra dedicació exclusiva de l'equip de govern serà per a Maria Orts (EU-EV), que és la primera tinent de batle. Així mateix assumirà Medi Ambient i Joventut,. El seu sou estarà entorn dels 1.920 euros bruts.

Climent Crespo, Josep Gallego i Pilar Gasull (UCAP-UM) tindran una dedicació d'un 90%. La mateixa es preveu per a Mateu Garau (PSM-Entesa) i Virgínia Maria Urdangarín (EU-EV).

Per part del PSOE, Sebastià Sureda, edil d'Hisenda i Comunicacions, tindrà una dedicació d'un 80% (1.536 euros), i Margalida Bover, edil de Sanitat, Tercera Edat, Centre de dia, Residència i Cooperació, tindrà una dedicació parcial d'un 70% (1.344 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.