algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El bufet Feliu assessorà un client que quintuplicà el preu d'una finca

L'operació Llampec segueix el fil del despatx d'advocats de Ciutat

El misser Miquel Feliu Bordoy assessorà la societat French Mercantil, amb domicili a Barcelona, en una gestió que multiplicà per cinc el preu d'uns terrenys revenuts en menys de 24 hores.

Ahir declarà com a testimoni davant el titular del jutjat d'instrucció número 12, Àlvaro Latorre, el venedor de la immobiliària que intervingué en la primera operació, A.N., i certificà que un dia després que ell participàs en la primera venda, la mateixa finca havia estat revenuda per un preu cinc vegades major del que ell aconseguí efectuar l'operació.

El testimoni declarà davant el jutge en el marc de l'operació Llampec per un presumpte delicte fiscal ja que, segons l'acusació representada pel fiscal Anticorrupció, Pedro Horrach, en la segona operació de compravenda French Mercantil va evadir el pagament de l'IVA. El venedor immobiliari assegurà no saber-ne res pel que fa a l'omissió o no de l'impost corresponent, però sí que pogué ratificar el preu de la venda en la qual ell participà: 120.000 euros.

En aquesta causa estan imputats Miquel Feliu Bordoy, misser que assessorà la societat mercantil, i el seu pare i president del bufet situat al número 2 del Passeig Mallorca, José Feliu Vidal.

Amb aquest cas, els investigadors de l'operació Llampec segueixen destapant les múltiples operacions efectuades amb l'assessorament del bufet Feliu i que presenten característiques sospitoses.

Alguns missers de la defensa dels Feliu denuncien que el jutge està actuant de forma deliberada perquè està imputant moltes persones que no tenen res a veure. En aquest cas, els missers del bufet Feliu que representaven el presumpte defraudador.

L'operació Llampec esclatà fa poc més d'un mes amb un exhaustiu registre als despatxos dels Feliu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.