algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

Wingfield enllesteix la compra de Sa Talaia per construir un hotel de luxe al Port

Representants de l'empresa es desplacen a Mallorca per tancar l'acord amb l'Ajuntament

Diversos representants de l'empresa Wingfield Corporation, les oficines centrals de la qual són a Brussel·les, es desplacen avui vespre a Mallorca amb l'objectiu de confirmar els acords assolits amb l'anterior govern municipal i enllestir l'operació de compra de Sa Talaia per construir un hotel de luxe al Port de Sóller, segons confirmen fonts de l'operació.

Wingfield Corporation arribar a un acord amb l'anterior executiu municipal per renovar el conveni urbanístic amb Hoteles y Construcciones SA, empresa promotora de l'hotel Sa Talaia, les obres del qual estan paralitzades des de 1997 per diferents infraccions urbanístiques. Una renovació que suposaria per a l'Ajuntament de Sóller uns ingressos d'1'2 milió d'euros.

Segons informen fonts pròximes a l'operació, Wingfield Corporation encara no ha signat la compravenda per la seva complexitat, si bé esperen que es pugui concretar a mitjan juliol, sempre que el govern municipal no hi posi problemes.

La premsa britànica s'ha fet ressò de l'operació i dóna per feta la compra de Sa Talaia i la construcció d'un establiment de luxe al Port de Sóller. Aquest cap de setmana, el diari Times publicava que Wingfield Corporation ha adquirit Sa Talaia per construir-hi «l'hotel millor i més luxós a Espanya». A més, informava que l'empresa ha assolit un acord perquè l'establiment sigui gestionat per Jumeriah Group, societat que gestiona l'hotel de set estrelles Burj-al-Arab a Dubai, d'acord amb l'objectiu anunciat el 2004 de gestionar 40 grans hotels de gran luxe a Europa.

El diari britànic es fa ressò de l'acord obtingut amb l'Ajuntament de Sóller i afirma que el Consistori modificarà el seu Pla General per facilitar la construcció de l'hotel, amb el pagament previ per Wingfield Corporation de 650.000 lliures per finançar tres projectes municipals.

Concretament, la batlia anterior, presidida per Carles Simarro, tenia previst finançar amb càrrec a aquest milió d'euros l'adquisició del camp d'esports del Port i la reforma integral dels teatres Fantasio i Defensora, de titularitat municipal, en els quals l'Ajuntament projectava construir l'escola de música i un teatre municipal i un auditori.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.