nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

PP i CPU acorden suprimir la Nit de l'Auba de Son Serra de Marina

El pacte descentralitzarà Urbanisme i traslladarà els plens al matí

El batle Martí Àngel Torres (PP) s'estrenarà aquesta legislatura complint dues de les promeses que efectuà abans de les eleccions i sobre les quals ha arribat a un acord amb el seu soci de govern i delegat de Can Picafort Bernat Amengual (CPU). Per començar, enguany se suprimirà la polèmica Nit de l'Auba de Son Serra de Marina, també coneguda com El Peixet i que anualment ocasionava queixes entre els veïns pel fems, els renous i la gentada que s'acumulava a la platja durant el vespre i part del matí següent. La segona promesa que complirà Torres i per la qual també ha obtingut el suport de CPU ha estat la de traslladar els plens ordinaris del matí a l'horabaixa. «Molta gent del poble vol assistir als plens i per això ara farem les sessions ordinàries a les vuit de l'horabaixa», explicà ahir Torres.

L'acord entre aquests dos partits també passa per descentralitzar alguns serveis que fins ara sols estaven a Santa Margalida, com l'àrea d'Urbanisme. «Primer parlarem amb els tècnics per estudiar quina fórmula podem aplicar perquè alguns tràmits es puguin fer tant a la Vila com a Can Picafort», diu Amengual. A més dels temes urbanístics d'aquí a poc el registre civil atendrà la gent un dia per setmana des de Can Picafort, després que ho hagi autoritzat el Tribunal Superior de Justicia de Balears.

Als propers quatre anys el nou equip de govern vol impulsar una escoleta de 0 a 3 anys a Santa Margalida, una nova escola a Can Picafort i millorar el manteniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.