nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

Una dona mor ofegada a la piscina d'uns apartaments a Llucmajor

El cadàver va ser localitzat per uns al·lots que anaven a nedar

La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona de 60 anys d'edat en uns apartaments de la urbanització de sa Torre, en el municipi de Llucmajor. El cos de la víctima fou trobat al voltant de les 10.00 hores per dos al·lots que anaven a banyar-se a la piscina comunitària d'uns apartaments adossats, situats en el número 5 del carrer de Santa Margalida.

Al lloc, s'hi traslladaren agents de la Policia Local de Llucmajor i una ambulància del 061, encara que només pogueren certificar la mort de la dona, de nacionalitat argentina i de 60 anys, les inicials de la qual són E.I.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil procedí a fer-se càrrec de la investigació. En el moment de la seva mort, la dona portava posada una correja de busseig amb ploms, per la qual cosa la hipòtesi més raonable és que pugui tractar-se d'un suïcidi.

L'aixecament del cadàver va ser autoritzat pel jutjat de guàrdia de Palma, i s'espera que en un parell de dies se li realitzi una autòpsia.
Després de la troballa, la Policia Local precintà la piscina dels apartaments, situats al carrer de Santa Margalida de sa Torre.

Testimonis  

Es dóna la circumstància que la piscina on fou trobada la víctima es troba en el centre d'un jardí i a davant de tots els habitatges, per la qual cosa alguns veïns d'aquest complex residencials foren també testimonis de la macabra troballa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.