nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Ferit greu un jove bolivià apunyalat durant una baralla a la plaça Gomila

La Policia Local va detenir al passeig marítim dos equatorians sospitosos de ser els agressors

85874
Els fets van tenir lloc a la plaça del Mediterrani. | E.L.V.

Un jove de nacionalitat boliviana i de 22 anys d'edat, Carlos F.G.R., es troba ferit greu a l'hospital palmesà de Son Dureta després de protagonitzar una brega amb diversos joves peruans a la plaça Gomila de Palma. Dos dels agressors, que fugiren després de la baralla, foren detinguts per la Policia Local al passeig marítim mentre eren perseguits per diversos amics de la víctima.

La baralla va tenir lloc devers les 06.30 hores del matí, quan els joves sortien d'un local d'oci de la plaça del Mediterrani i començaren a discutir en un replà pròxim a unes escales que baixen cap al passeig marítim. La discussió va començar a augmentar de to, fins que un dels implicats va treure una navalla i pegà una punyalada al jove, al costat dret.
Els agressors varen fugir corrents mentre el ferit queia malferit en terra. Quan els agents de la Unitat d'Intervenció Immediata de la Policia Local hi arribaren, trobaren el ferit enmig d'un gran bassiot de sang i amb un tall profund. Els agents li taparen la ferida, mentre esperaven una ambulància del 061, que va traslladar el jove amb màxima urgència a l'hospital de Son Dureta, ja que sofria pèrdua de massa intestinal.
La intervenció va ser satisfactòria i el ferit es troba ara en una situació de pronòstic reservat. Diversos minuts després de l'agressió, una parella de motoristes de la Policia Local de Palma que patrullava pel passeig marítim va observar un altercat que semblava una altra brega. Tanmateix, un dels joves que aconseguiren interceptar va explicar als agents que perseguien els autors de les punyalades infligides en l'agressió registrada a la plaça Gomila.

A pocs metres d'allà, i tirada en terra, els agents varen trobar la navalla amb la qual s'havia portat a terme l'agressió.
Els policies varen detenir aleshores els dos presumptes agressors. Es tractat de Pedro F.V.S., de 18 anys, i Víctor E.P.O., de 19, ambdós de nacionalitat peruana. El cas passà a mans dels agents del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policía (CNP), que traslladà els detinguts a la Direcció General, on seran interrogats durant les pròximes hores.

De la mateixa manera, s'espera que en els pròxims dies els joves siguin traslladats al jutjat de guàrdia, on hauran de prestar declaració davant el jutge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.