algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Miralles: «M'agradaria demostrar que els joves no passen de tot»

El batle socialista és, amb 28 anys d'edat, el primer edil més jove de Mallorca

El batle d'Algaida, Francesc Miralles, es va témer ahir dematí quan ho llegí per la premsa que, amb 28 anys, és el batle més jove de Mallorca. Durant el passat mandat fou regidor d'Esports, Cultura i Festes.

-Us suposa res d'especial, ser el batle més jove de Mallorca?
-M'agradaria que servís per demostrar que la gent jove pot entrar en la política i que no passa de tot, que hi ha gent jove compromesa; i també animar els joves a la participació, a partir de qualsevol entitat o espai.

-Creis que té més il·lusió un jove que no un polític de més edat?
-Crec que si un té il·lusió de començar qualsevol cosa, en té ben igual independentment de l'edat. No crec que hi tengui res a veure perquè hi ha gent molt vital, depèn del tarannà de cadascú.

-Heu pres el relleu de Francesc Antich i Jaume Jaume. Us ho haguéreu de pensar gaire, quan us proposaren ser el candidat del PSOE?
-M'ho vaig haver de pensar, perquè conviure com a regidor amb Jaume Jaume ja m'havia fet conèixer tot allò que suposa ser batle. Ho has de pensar, perquè ser batle del teu poble no és una cosa que et passi cada dia i afecta la teva vida personal, laboral i sobretot familiar, i els ho has de consultar. Així ho vaig fer i m'animaren molt.

-Quin o quins polítics admirau o a quins us agradaria assemblar-vos?
-Crec que és evident que admir Francesc Antich, i també podria esmentar algun dels grans estadistes, per exemple el president del Govern, Rodríguez Zapatero. La veritat és que aquests quatre anys que he estat regidor i he fet feina en l'àmbit local, m'ha cridat l'atenció i admir tot regidor o batle de qualsevol poble i de qualsevol partit sempre que sigui honest, i és a aquests que m'agradaria assemblar-me. Crec que has de fer tot allò que pots i tornar a casa cada dia amb la consciència ben tranquil·la, i això ho he vist en el cas de Jaume Jaume.

-Quina dedicació tindreu a la Sala?
-Hi tindré dedicació exclusiva, amb una ajuda que va instaurar el Govern balear. Era una assignatura pendent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.