algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
24°

L'habitatge nou va assolir els 2.778 euros per metre quadrat el primer trimestre a les Balears

A Palma els valors més alts són els del nucli antic, que arriba als 4.859 euros per metre quadrat

El valor mig de taxació de l'habitatge nou a Balears va assolir els 2.778 euros per metre quadrat en el primer trimestre, per sobre dels 2.526 euros per metre quadrat als quals va arribar en el mateix període de l'any anterior, segons un informe fet públic per la Conselleria d'Obres Públiques del Govern.

Aquest estudi reflecteix que la mitjana del preu de taxació ascendeix a 2.952 euros per metre quadrat a Palma, on els valors més alts són els del nucli antic, que assoleix els 4.859 euros per metre quadrat, la zona compresa entre Eusebi Estada i Capità Salom (3.447 euros per metre quadrat) i Son Armadans (3.404 euros per metre quadrat).

Quant a l'habitatge lliure nou, els municipis presents en aquest informe que registren els preus més elevats són Pollença, amb 4.050 euros per metre quadrat; Eivissa, amb 3.872 euros per metre quadrat, i Calvià, que va arribar als 3.566 euros per metre quadrat. L'estudi assenyala que l'habitatge lliure usat va assolir un preu de 2.429 euros per metre quadrat durant els primers tres mesos de l'any a l'Arxipèlag, encara que el valor a Palma va arribar als 2.327 euros per metre quadrat entre gener i març.

En el cas de la capital balear, el nucli antic i la Bonanova són les zones en les quals l'habitatge usat és més car, amb uns valors que arribaren entre gener i març a 2.485 i a 2.900 euros per metre quadrat, respectivament, segons les dades que maneja la Conselleria d'Obres Públiques.

El treball donat a conèixer ahir acredita també que els municipis amb l'habitatge de segona mà més car són Andratx, Eivissa i Calvià, el primer dels quals va assolir els 3.760 euros per metre quadrat durant el primer trimestre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.