algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Delgado promet que recuperarà grans projectes per al municipi

Impulsarà el parc temàtic, l'escull artificial i un palau de congressos

El reelegit batle Carlos Delgado va destacar en el seu discurs d'investidura que en aquesta legislatura recuperarà «grans projectes, com el parc temàtic, l'escull artificial, el centre de tecnificació, un museu i un palau de congressos i convencions».

Malgrat que aquestes iniciatives depenen del suport d'altres Administracions, Delgado, reelegit per majoria absoluta, va insistir que «impulsarem aquests projectes amb totes les nostres forces». Assenyalà que fins ara han estat obstaculitzats «per interessos personals o partidistes», amb referència al Consell.

El batle féu una picada d'ull a l'oposició, sobretot al PSOE, perquè doni suport a aquests projectes. Proposa, a més, la millora de les relacions personals. Però, l'exsoci de Delgado a l'Ajuntament, Isidre Cañellas, que repeteix com a regidor, va ser ignorat pel batle en la seva intervenció.

Delgado deixà entreveure el seu interès per la política exterior al municipi. En acabar el seu discurs digué que «Calvià no pot ni ha de ser un convidat de pedra en els assumptes que afecten Mallorca, Balears i Espanya. Calvià ha de posicionar-se en els grans temes nacionals i autonòmics, i ha de fer-ho sense complexos. És el que hem fet i continuarem fent».

Antoni Manchado, portaveu del PSOE, va anunciar que farà «una oposició neta i constructiva, que impulsarà una nova etapa de relacions polítiques amb l'equip de govern i llimant diferències en el personal». Per la seva part, Isidre Cañellas va felicitar el PP i va indicar que farà «una oposició rigorosa i constructiva». Oferí suport «a tots aquells projectes que siguin beneficiosos per al municipi» i es mostrà disposat a actuar com a interlocutor davant altres Administracions.

L'absència del president en funcions, Jaume Matas, fou destacable, ja que assistí fa quatre anys a l'elecció de Delgado. Sí hi acudiren Rosa Estaràs i Margalida Moner, vicepresidenta del Govern i consellera d'Agricultura, en funcions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.