cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

El PP diu que «en absolut» dóna per perdut un possible pacte amb UM

El PP balear no dóna «en absolut» per perduda la possibilitat d'assolir un pacte amb UM per governar les principals institucions, encara que tot apunti que l'acord d'UM és més factible amb el PSOE.

El portaveu adjunt del PP, Fernando Rubio, afirmà que el «silenci» del seu partit en relació als pactes ha d'interpretar-se com un signe de «prudència» i no respon al fet que hagi tirat la tovallola i no intenti convèncer UM de les bondats d'una aliança amb els populars.

«En el moment oportú, es veurà quines són les nostres propostes», afegí Rubio, qui insistí que la posició del seu partit és esperar el «moment adient» per donar a conèixer les seves cartes a Unió Mallorquina.

En aquest context de negociacions, el president Jaume Matas assistirà avui a l'entrega de la Medalla d'or de Salamanca al president del Grup Globalia, Juan José Hidalgo, reconeixement que li fa l'Ajuntament per «la seva treballada i excel·lent trajectòria empresarial». Matas serà rebut pel batle de la localitat, Julián Lanzarote, abans que comenci l'acte en què es retrà homenatge a Hidalgo i al president del grup MRS, Mariano Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.