nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El pròxim batle del poble tindrà un vehicle a la seva disposició

La Sala ha adquirit un cotxe i ara s'haurà de decidir quin és el seu ús


El proper batle o batlessa de Campos tindrà un cotxe a la seva disponibilitat. I és que ahir mateix arribà a l'Ajuntament un cotxe nou que havia estat pressupostat i que a partir d'ara quedarà sota la responsabilitat del proper mandatari de Campos. El cotxe és un Peugeot 407, que podria tenir un valor superior a 22.000 euros i que està destinat a ús municipal. L'actual batle de Campos, Andreu Prohens, assenyala que «en els pressuposts aprovats pel ple de l'Ajuntament s'acordà destinar una partida a l'adquisició d'un cotxe, a l'igual que hi ha partides amb les quals s'han comprat taules, o un cadafal». Pel que fa a l'ús a què es destinarà el vehicle, Prohens assenyalà que «això ja serà responsabilitat del proper batle».

Així, doncs, aquest vehicle sembla que en principi havia de tenir un ús oficial, perquè les seves característiques ja ho assenyalen així. Aquesta circumstància fa que el vehicle no pugui ser per a la Policia Local ni per a la brigada, per tant ara tot resta pendent de la decisió del pròxim batle o batlessa de Campos. Els grups de l'oposició a l'Ajuntament del municipi, UM i PSM, han reiterat en diverses ocasions el seu malestar per la falta de vehicles adequats per a la Policia Local, a més de destacar la necessitat de dotar la brigada municipal amb millors vehicles per al bon funcionament del poble.

El vehicle que arribà ahir a Campos s'emmarca dins una gamma dels vehicles més luxosos de la citada marca d'automòbils. Cal assenyalar que si aquest vehicle arriba a ser destinat a un ús oficial, Campos podria convertir-se en el primer municipi de les Illes, llevat de Palma, en què el batle del poble disposaria d'un vehicle a la seva disposició. Per tant, ara la utilització que s'atorgarà al vehicle quedarà en mans de la decisió que prendrà el pròxim responsable de l'Ajuntament de Campos. Tanmateix, la inversió ja està feta i no queda altre remei que decidir-ne el destí final. El proper dissabte sabrem qui ho decidirà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.