cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Comença el judici contra el jove acusat de matar l'al·lota a Cala d'Or

El fiscal demana 15 anys de presó per al presumpte homicida

G.P./E.L.V.Palma.
Aquest matí està previst que comenci a l'Audiència Provincial de Palma el judici amb jurat popular contra Pedro C.Q., el jove de 30 anys acusat de matar la seva al·lota eslovaca, a Cala d'Or, a mitjan gener de 2005. Al seu escrit d'acusació inicial el fiscal demana 15 anys de presó per al processat en considerar que és responsable d'un delicte d'homicidi, i que indemnitzi els hereus de la víctima, Veronika Kovalovska, amb 60.000 euros.

Fa dos anys
Els fets varen ocórrer la matinada del 16 de gener de 2005 als apartaments «Los Cipreses», on la parella convivia. Sembla ser que ambdós varen mantenir una forta discussió. Segons el fiscal, l'acusat va agafar un objecte contundent amb el qual li va pegar diversos cops al cap i a la cara, fet que li causà la mort per destrucció dels centres vitals cranioencefàlics facials. Després, la va llançar pel balcó.

Per la seva part, la defensa nega tots els fets i afirma que els esdeveniments es produïren després d'una llarga brega dialèctica i després que la dona ingerís una gran quantitat d'alcohol, va sortir al balcó de l'immoble. En intentar saltar a l'apartament veí es precipità.

La defensa afegeix que l'acusat, que era addicte a la cocaïna, va intentar reanimar-la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.