nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

Testimonis de l'accident al Marítim destaquen la impassivitat del camioner

Amics de les víctimes col·loquen una bandera búlgara i flors al lloc dels fets

Testimonis de l'atropellament de les dues hostesses búlgares al passeig marítim de Palma coincidiren a assenyalar davant de la Policia Local que el camió circulava a una velocitat excessiva. D'altra banda, companys de les dues víctimes col·locaren ahir al lloc de l'esdeveniment flors, un penjoll amb un crucifix i una bandera búlgara amb una inscripció que indica «els búlgars estan sempre units». En l'atestat confeccionat per la Policia Local, diversos testimonis afirmen que els cridà l'atenció que el camió anava massa ràpid. Un conductor que acompanyava els seus fills al col·legi i es detingué al semàfor observà com s'aproximava des del pont un camió amb remolc, que traçà la corba a una velocitat que li semblà excessiva i li cridà l'atenció per aquest motiu. Després va veure com el remolc s'aixecava del terra i arrossegava les dues hostesses. En aquell moment els seus fills es posaren a plorar fortament impressionats.

Una mototorista que també s'aturà al semàfor indicà que el camió, en prendre la corba del pont de Portopí, accelerà la seva marxa i féu la sensació que circulava a velocitat excessiva. La jove pensà que el camioner accelerava per no detenir-se en el cediu el pas que hi ha en la incorporació del Marítim, ja que el semàfor d'aquesta via s'havia posat en verd. Després el remolc bolcà i una al·lota sortí projectada des de la vorera. A més, la motorista va dir que la va sorprendre la serenitat que mostrà a tot hora el camioner després de l'esdeveniment.

Un vianant que era a l'altra vorera també s'estranyà per la velocitat del camió i després escoltà un «fort cop seguit d'un crit escruixidor». Després, el camioner baixà, es posà les ulleres de sol i s'encengué una cigarreta com si no tingués res a veure amb la situació, agregà aquest testimoni. En l'accident va morir Roslana Ivanova, de 37 anys i Galabina Vasileva, de 30, va resultar ferida greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.