muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Blanco reivindica la gestió de Nájera en la presentació del candidat Manchado

El número 2 del PSOE diu tenir enquestes que asseguren que Matas perdrà les eleccions

84472
Antoni Manchado, Francina Armengol, Francesc Antich i José Blanco. | P. PELLICER.

T.B. Palma.
El número dos del PSOE, José Blanco, reivindicà anit la passada gestió dels socialistes a Calvià i va afirmar que aquest municipi havia estat llavors un referent del que tots se sentien orgullosos.

En presència de l'anterior batlessa, Margarita Nájera (PSOE), per a la qual fou el primer aplaudiment de la nit, Blanco donà per fet la tornada del PSOE a l'Ajuntament i digué que Antoni Manchado seria el pròxim batle.

Blanco a més afirmà que el partit té enquestes que «diuen que Matas perdrà les eleccions del 27-M».

Unes 1.300 persones acudiren anit al sopar-míting que es va celebrar al Casino per fer costat a la candidatura d'Antoni Manchado. Però no només es parlà del passat, el missatge més important va ser de futur.

El lema «Miram endavant» apareixia sobre l'escenari en quatre idiomes: castellà, català, anglès i alemany.

Va obrir el míting Francina Armengol, a continuació va intervenir el candidat a batle, després José Blanco i el tancà Francesc Antich. Tots els discursos foren en castellà i fins i tot Antich i Armengol van parlar del «Consell Insular de Mallorca (sic)» i no del Consell de Mallorca.

Divertit
José Blanco, que no va quedar a sopar, va estar mitiner i fins tot divertit. Sobretot, quan intentava explicar el lema del Partit Popular: «Confiança». Segons el dirigent socialista, quan diuen «confiança» el que volen dir és que molts candidats populars estan amb fiança, «és a dir sota fiança», en al·lusió als casos de corrupció.

El secretari d'Organització del PSOE al·ludí també al cas Andratx i va concloure la seva intervenció demanant a tots els assistents que anassin a votar. Blanco va dir que «tots els vots valen el mateix, tant els vostres com els dels poderosos, s'anomenin com s'anomenin, fins i tot Barceló», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.