algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Gual, guanyador provisional de la presidència del Col·legi de Metges

S'està a l'espera del recompte i comprovació dels vots per correu

S.C. Palma
Al tancament d'aquesta edició, i en espera del recompte i comprovació dels vots per correu, i només comptant amb els vots presencials a les seus col·legials, la candidatura del doctor Joan M. Gual Julià va ser ahir la guanyadora provisional de les eleccions a la presidència del Col·legi Oficial de Metges de Balears (COMIB).

Gual va aconseguir ahir 363 dels 540 vots presencials a les seus de Mallorca, Menorca i Eivissa davant els 103 que va obtenir el candidat alternatiu a la presidència del Col·legi de Metges de Balears, el doctor Juan Carlos Marín Roca.

La jornada electoral, que va transcórrer amb absoluta normalitat, va començar a les 9.00 del matí a les seus col·legials de Mallorca, Menorca i Eivissa i va concloure a les 20.00 hores.

Recompte
Una vegada tancades les seus col·legials es va procedir al recompte dels vots que es va prolongar fins a altes hores de la matinada en haver de comprovar-se que no hi hagués duplicitat de votació dels vots per correu.

Les dades provisionals amb els quals comptava ahir el Col·legi de Metges llançava un total de 421 vots presencials a Mallorca, 61 a Menorca i 65 a Eivissa.

Les eleccions es presentaven renyides si es té en compte el que s'ha viscut en el transcurs de la campanya electoral, plagada d'incidències, com la denúncia, per part del candidat Juan Carlos Marín, d'haver rebut anònims contra la seva persona i el fet que cinc persones de la seva candidatura se'n donassin de baixa i que Marín hagi intentat impugnar el vot per correu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.