nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Més de 17.000 joves han participat en la Campanya Hàbits Saludables

L'objectiu és prevenir conductes de risc i promoure rescursos socials

Més de 17.000 joves estudiants de les Illes Balears s'han beneficiat de la campanya Hàbits Saludables que el Govern adreçà als centres d'ensenyament d'ESO i Batxillerat.

En total s'han realitzat 700 activitats, la majoria xerrades i debats, que tenien com a objectiu prevenir els joves en certes conductes de risc, relacionades sobretot amb les drogues i el sexe, però també d'altres com trastorns alimentaris. Alguns dels temes a tractar foren «Drogues a l'àmbit de la diversió», «Hàbits alimentaris», «Resolució de conflictes», «Salut afectiva i sexual per a joves», «Salut afectiva i sexual per a pares i formadors», «Taller de prevenció del consum de l'alcohol», «Taller informatiu sobre el cànnabis» i «VIH/Sida».

L'objectiu d'aquestes xerrades fou el d'oferir als joves recursos socials per evitar recórrer a aquests factors que impliquen risc. Les activitats estaven destinades sobretot als joves, però indirectament se n'han beneficiat alguns adults com són pares, professors i formadors. Els tallers s'impartiren en centres de 39 municipis diferents de les Balears.

La consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, i el director general de Joventut, Juan Francisco Gàlvez, feren saber que en la propera campanya que s'iniciarà pel setembre, amb el nou curs escolar, s'hi inclourà un taller que tracti sobre seguretat vial.

En aquesta propera campanya es fa comptes augmentar el nombre de centres participants. «L'objectiu és informar els joves del que pot succeir si es practica una determinada conducta amb excés. En cap cas es pretén limitar la llibertat dels joves», digué Rosa Puig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.