cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

El jutge diu que el milió d'extres de la piscina coberta està justificat

El PP vol la dimissió de Ramis (PSOE) i Vives (PSM) per no aportar proves

El jutjat contenciós-administratiu número dos de Palma ha desestimat el recurs que havien interposat els portaveus del PSIB-PSOE a Inca, Xavier Ramis i la portaveu del PSM, Xisca Vives denunciant que l'augment del pressupost de la piscina coberta municipal en un milió d'euros era il·legal.

La sentència del jutge conclou que l'increment de prop d'un 50 per cent respecte al pressupost inicial d'aquesta gran obra que s'inaugurà el setembre de l'any 2004 està justificat i que a més els demandants no han aportat proves mentre que l'Ajuntament d'Inca sí ha justificat aquestes despeses a través d'informes tant de l'arquitecte com del director de l'obra.

Un cop coneguda aquesta resolució judicial el tinent de batle Rafel Torres i el regidor d'Urbanisme Bartomeu Seguí aprofitaren per demanar la dimissió dels dos principals portaveus de l'oposició Xavier Ramis i Xisca Vives.

«Els demanem que dimiteixin perquè creiem que han entrat en una dinàmica de judicialitzar la vida política que tan sols cerca desgastar l'equip de govern i al batle, Pere Rotger, amb grans titulars i fent parèixer que aquí hi ha corrupció. Nosaltres hem d'aguantar xàfec mediàtic i després, a l'hora de la veritat, com demostra aquesta sentència, tot es queda en res. Ens han fet perdre temps i diners i ni tan sols han aportat proves», lamentà Torres que afegí que aquest fet demostra la deixadesa de l'oposició d'Inca.

Ingenus

Més contundent fou Seguí que convidà a l'oposició a «espavilar-se per ser una alternativa». «Aquesta sentència demostra que Vives i Ramis o bé són molt ingenus o bé tenen gent darrera que els puny perquè surtin amb aquestes coses i al final només fan el beneit», digué.

Torres i Seguí lamentaren que hagin hagut de ser ells, com a representants de l'Ajuntament, els que hagin hagut d'explicar la sentència. «M'estimaria més que l'oposició d'Inca en sapigués una mica més», digué Seguí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.