algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

CGT denuncia la insalubritat a les ambulàncies de transport urgent

L'Ib-Salut ha enviat un requeriment a l'UTE demanant explicacions

Representants de la secció sindical d'Ambulàncies Urgent de Mallorca de la CGT han denunciat a l'UTE responsable d'aquest serveis per la manca de neteja de les instal·lacions i la inexistència d'uns vestidors per què els treballadors es puguin canviar.

Miquel Estrany, representant de la Central en el sector, explicà que «aquesta situació ja ha estat denunciada davant inspecció de treball i davant del Servei Balear de Salut, sense que l'empresa hagi fet res de res».

La situació més problemàtica es produeix quan s'han de fer trasllats de pacients infectocontagiosos, ja que després «no tenim on poder desinfectar-nos i hem de seguir fent trasllats d'altres pacients que es poden contagiar» explicà el sindicalista.

«L'empresa està incomplint el protocol de desinfecció dels vehicles, instal·lacions i de la roba dels treballadors i el fems s'acumula durant dies sense que es reculli» afirmà Estrany, qui recordà que la situació es posà en coneixement de la secretària general de l'Ib-Salut, Rosa Cirer qui es comprometè a comunicar a la CGT les mesures que es posarien per solucionar aquest desgavell.

Fonts de l'Ib-Salut explicaren que s'ha enviat un requeriment a l'empresa demanant explicacions i una immediata solució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.