algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

L'oposició li retreu la dependència de Matas

Roig: «Vostè ha preferit el govern de les pedres a ser vora les persones»

El portaveu del grup municipal del PSOE, Antoni Roig, recriminà a Cirer haver realitzat un «discurs pla, que ha passat de puntetes pels fets més importants i que ha estat una simple versió novel·lada de la memòria de secretaria». Al cap i a la fi, «vostè prefereix el govern de les pedres al de les persones», manifestà el regidor socialista.

Després de qualificar de «vulgar exhibició de prepotència» el discurs de la batlessa, Roig intentà evidenciar les diferències entre la Palma oficial i la real. «En aquesta ciutat, els problemes no es resolen, just es cronifiquen. Mentrestant, continuen sense explicar quin és el seu projecte de ciutat», afirmà. En polítiques urbanístiques, «l'única novetat que han aportat vostès és la tisora en allò que és de tots i la màniga ampla en allò privat».

Capitalitat
La futura Llei de capitalitat centrà les crítiques de Roig contra la batlessa. «Li he de dir, amb dolor, que la seva batlia és més una sucursal del Consolat de la Mar que no la punta de llança de la defensa dels interessos de les ciutadanes i els ciutadans». El portaveu municipal del PSOE comentà que la llei esmentada no tendrà gens d'utilitat, ja que «ens farà més pobres i ens atorgarà competències sense dotació. És, si em permet l'expressió, el negoci de na Peix Frit».

Quant als 30 milions d'euros del cost de la capitalitat, xifrats per l'Ajuntament mateix, el polític socialista recriminà que la llei no digui res sobre l'aportació del Govern al finançament municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.