cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Queixes de conductors per la nul·la visibilitat a les sortides de l'autovia

El Govern té en compte la problemàtica i donarà solucions per millorar la visibilitat

Alguns conductors han expressat a Diari de Balears les seves queixes per la nul·la visibilitat a la sortida de l'autovia cap a Menestralia a Campanet i a la primera rotonda de sa Pobla.

Els usuaris d'aquesta nova via acabada d'estrenar -encara no fa ni un mes que els polítics la inauguraren- es queixen principalment de la nul·la visibilitat a la primera entrada de sa Pobla, ja que malgrat que els conductors han de fer un stop quan han passat la rotonda d'accés a sa Pobla, es troben que la visibilitat hi és nul·la, perquè les barreres de protecció dels laterals impedeixen de veure-hi.

La Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear, que és la responsable d'aquest macroprojecte, ha recollit les queixes dels usuaris i ja treballa per donar una solució immediata al problema.

Segons fonts consultades de la Conselleria d'Obres Públiques, s'està estudiant la possibilitat d'habilitar una petita rotonda per facilitar la incorporació dels vehicles en aquest punt tan transitat. Ahir els tècnics de l'empresa responsable de les obres (la Unió Temporal d'Empreses formada per Man i Azvi) treballaven per donar solucions a aquesta problemàtica i és possible que aquesta nova rotonda comenci a funcionar la pròxima setmana.

A la sortida de l'autovia cap a Campanet per la zona coneguda com Menestralia hi ha la mateixa problemàtica, ja que els vehicles que es volen incorporar a la carretera vella per anar a Campanet o a Búger no tenen visibilitat.

Segons explicà ahir la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear, s'estan estudiant solucions per a aquest punt negre que uneix l'autovia amb el vial de serveis. S'avalua la possibilitat d'instal·lar noves barreres i es llevaran algunes plantes per millorar la visibilitat en aquest indret.

Carretera vella
Alguns usuaris també han expressat les seves queixes perquè a la carretera vella de Pollença i Inca poc abans d'accedir a les rotondes d'accés a la nova autovia no s'han eliminat els guals provisionals instal·lats a causa de les obres de construcció.

La veritat és que alguns punts de la carretera Inca-Alcúdia encara estan en obres. És el cas de la rotonda d'accés que es construeix per donar cobertura als veïns de Son Vivot. Els veïns del municipi de Pollença es troben amb un altre inconvenient a l'hora d'incorporar-se a la rotonda d'accés a l'autovia. I és que existeix un petit carril d'incorporació per accedir a la nova via però no està senyalitzat, de manera que a vegades hi ha una certa confusió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.