cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Els artesans omplen el mercat medieval

El poble retorna a l'edat mitjana amb els mercaders i els seus ancestrals productes artesans

La plaça de Sant Joan fou l'escenari de l'edició anual del mercat medieval, que omplí l'indret de mercaders vestits amb la roba típica, oferint als visitants els seus productes artesans.

Els mestres artesans tengueren un paper primordial en aquesta fira i enguany foren uns vint-i-cinc. Oferiren els seus productes de llata, brodats, sabates, vins, embotits, mels, vidres, pells, ceràmiques o espelmes. Dins aquest marc del mercat i per potenciar els productes balears se celebrà una degustació d'ensaïmada.

Durant tot l'horabaixa, hi tengueren lloc diferents espectacles i actuacions com ara l'exhibició i la participació de la gent de l'arquer medieval, la dansa del ventre o el gran senyor de les serps, on Mohammed mostrà el seu domini sobre aquest animal. També s'hi pogué veure un expositor d'aus de rapinya com ara falcons, òlibes o mussols.

S'ha de destacar l'actuació de Don Carrot, que transportà els espectadors a un món de màgia, globoflèxia, malabars i ventriloquisme, tot realitzat en clau d'humor.

Divendres a vespre, tengué lloc el tradicional pregó de les festes de Sant Joan a càrrec del grup Anegats i la presentació dels nous caparrots de Son Servera, en Joan i na Joana, dissenyats per l'escultor serverí Tomàs Barceló. Just després hi hagué un sopar a la fresca i una revetla amb orquestra i concert per a joves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.