algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
25°

L'ocupació hotelera cresqué un 5% el maig sobre 2005, fins al 66,8%

La patronal del sector preveu arribar al 80 per cent el mes de juny, tot i el Mundial de futbol

E.D./E.P.Palma.
L'ocupació hotelera a Mallorca cresqué un 5 per cent en relació a l'any passat i assolí una mitjana del 66,8 per cent en el mes de maig, segons dades de la Federació Hotelera de Mallorca (Fehm).

El president de la patronal Hotelera, Pere Cañellas, féu extensiu el que qualificà de «bons resultats» al mes de juny, on l'ocupació calculà pot arribar al 80 per cent a Mallorca, tot i la celebració del Mundial de futbol a Alemanya. Això representaria un augment quan a l'any passat d'entre 6 i 10 punts, gràcies sobretot a les xifres que s'enregistraran durant la segona quinzena d'aques mes.

Les zones turístiques amb major ocupació el mes passat van ser la Platja de Palma, amb un 68 per cent de places hoteleres al complet, Palma ciutat amb un 65 per cent, Palmanova i Magaluf, amb un 80 per cent, Peguera, també amb un 68 per cent, Cala D'or, que arribà al 63 per cent, Cala Millor, un 65 per cent, Alcúdia i Platges de Muro, amb un 70 per cent i Pollença, un 85 per cent.

Malgrat que les dades sobre el nombre d'arribades de turistes alemanys i britànics en els quatre primers mesos de l'any a l'arxipèlag varen patir un descens, Cañellas considerà que aquests augments en el maig i les previsions pel juny vindran donats per la recuperació d'aquests mercats. No obstant això, no deixà de banda la importància que ha tingut el mercat nacional en la millora de les xifres, ja que enguany ha experimentat importants increments. I afegí que les Illes s'han hagut de resituar din el mercat per la «molta competència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.